Transport


afbeelding vrachtautoBij de afdeling van den Manacker Transport kunt u terecht voor een grote variëteit aan transportoplossingen. Met een modern wagenpark en gecertificeerd personeel worden dagelijks vele opdrachten voor diverse opdrachtgevers uitgevoerd. Of het nu gaat om een opdracht van een particuliere klant of het verzorgen van totaaloplossingen voor grote bedrijven, voor iedere opdracht wordt een passende oplossing geboden. Door de combinatie van verschillende afdelingen binnen het bedrijf, de korte lijnen en direct contact kan iedere aanvraag snel en vakkundig tot het gewenste resultaat worden omgezet.

 

Een deel van onze transportactiviteiten is gerelateerd aan werkzaamheden binnen de infrastructuur. Zo kunt u terecht voor het vervoer van o.a. zand, grond, steenslag, warm asfalt (in geïsoleerde kipper), puin, enzovoort. Kortom alle losgestorte producten die bij infra werkzaamheden gebruikt worden kunt u door ons laten vervoeren. Van den Manacker Transport is ook actief in de recyclingbranche waarvoor de meest uiteenlopende producten vervoerd worden.

 

Onze vrachtauto’s zijn uitgerust met hydraulisch bediende afdekkleppen en een overdruksysteem zodat ze in combinatie met de gekeurde chauffeurs ingezet kunnen worden bij het transporteren van vervuilde grond bij saneringswerkzaamheden.

 

Voor het vervoer van stukgoederen, constructiematerialen en machines kunt u een beroep doen op onze diepladers. Met de doorlopende breedtevergunningen voor de Benelux kunnen ook exceptionele transporten worden uitgevoerd.

 

Manacker TransportTransport over onverharde terreinen is voor van den Manacker Transport ook geen probleem. Wij kunnen u van dienst zijn met een 6x6 terreinauto uitgerust met een laadkraan en 2-zijdige kipper met afdekkleppen. Deze vrachtauto kan ook worden ingezet in combinatie met een 4-assige dieplader zodat tal van uiteenlopende opdrachten uitgevoerd kunnen worden.

 

Ook kunnen wij verschillende trekker/dumper combinaties inzetten voor het transport van losgestorte producten over onverhard terrein.