Vacatures

Meewerkend uitvoerder – Full time 

Wij zijn op zoek naar een hands-on Meewerkend Uitvoerder in de infrastructuur. Op de projecten is het iedere dag jouw doel en verantwoordelijkheid om alle activiteiten in goede banen te leiden. Samenwerking en coördinatie tussen alle betrokken partijen staan hierbij centraal. Verantwoordelijkheidsgevoel en communicatieve vaardigheden zijn hierbij een must.   

Functie - eisen

  ·         MBO niveau
  ·         Minimaal 5 jaar (leidinggevende) ervaring met riolerings- en grondwerken
  ·         Ervaring met het lezen van tekeningen
  ·         Nederlands in woord en geschrift
  ·         Beheersing van de talen Engels en/of Frans is een pré
  ·         In het bezit van rijbewijs BE en certificaat VCA-VOL  

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan een mailtje naar loes@vandenmanacker.nl met je C.V. en motivatie en wie weet word jij onze nieuwe meewerkend uitvoerder! 

Vrachtwagen chauffeur CE – Full time 

Wij zoeken een flexibele vrachtwagenchauffeur om ingezet te worden voor alle diensten die ons bedrijf verzorgt. Wij zijn actief op het gebied van transport- infra- grondwerken- Afvalbeheer en gladheidbestrijding. Het is wenselijk dat je fysiek fit bent omdat je moet laden- en lossen, maar bijvoorbeeld ook even bijspringt op het bedrijven – terrein waar sorteren van verschillende afvalstromen plaatsvindt en het laden-storten van zand, grond en grind.  

Functie - eisen

  ·         MBO niveau
  ·         In het bezit van rijbewijs CE en code 95
  ·         Ervaren chauffeur
  ·         Nederlands in woord en geschrift  
 
Ben jij de persoon die ons bedrijf komt versterken? Stuur dan je C.V. en motivatie via de mail naar loes@vandenmanacker.nl en wie weet word jij onze nieuwe vrachtwagenchauffeur.

Grondwerker/stratenmaker – Full time   

Wij zijn op zoek naar een fulltime grondwerker/stratenmaker. In een team werk je mee aan projecten zoals grondwerk, het aanleggen, onderhouden en uitbreiden van rioleringen en bestraten etc. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en hierbij is kwaliteit, veiligheid en nauwkeurig werken heel belangrijk. Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!   

Functie - eisen
 
  ·         MBO niveau
  ·         Flexibel
  ·         Verantwoordelijkheid
  ·         Bij voorkeur in het bezit van een BE-rijbewijs
  ·         Nederlands in woord en geschrift 
  ·         In het bezit van een certificaat VCA   
   
Ben jij de gemotiveerde en hardwerkende grondwerker/stratenmaker die wij zoeken? Stuur dan een mailtje naar loes@vandenmanacker.nl met je C.V. en motivatie en wie weet word jij onze nieuwe collega!